fbpx

Кредит за стари сметки

Вземи кредит и плати всичките си стари задължения наведнъж. Свали товара на трупащите се сметки от семейния бюджет. Забрави за изнервящите съобщения за неустойки и глоби заради пропуснати срокове за плащане.

Неочаквани разходи могат да застигнат всеки по всяко време. В края на годината обаче често се случва да се натрупат стари задължения. Обикновено това се получава при застъпване на изравнителни сметки за парно, вода или покупки на лизинг. Ако имаш сходен праблем, може да го решиш веднага и да започнеш начисто още следващия месец.

Един кредит за всички сметки


Вземи бърз кредит и плати всичките си стари задължения наведнъж. Свали товара на трупащите се сметки от семейния бюджет и забрави за изнервящите съобщения за неустойки и глоби заради пропуснати срокове за плащане.


Сега може да обединиш всички стари разходи в един бърз кредит, който да върнеш в разумен срок, съобразен с твоите доходи. Така може да постигнеш много по-добри условия като размера на вноските, удължаване на срока и дори по-ниски лихви.


В БгКредит може да кандидатстваш за нов бърз кредит по всяко време и от всяко населено място в страната. Независимо от твоята кредитна история, може да кандидатстваш за бърз потребителски кредит според твоите нужди на сайта ни. Избери сума и срок за връщане и заяви кредит само с две лесни стъпки. Ще разгледаме документите ти и ще се свържем с теб при първа възможност.


Ако имаш необходимост от допълнителна сума, а вече имаш крадит, може обсъдим заедно възможностите за рефинансиране. Единственото условие да получиш ново финансиране е да си погасявал редовно текущия си кредит при нас. В случай, че имаш допълнителни финансови затруднения и възможно забавяне на вноска, може да се свържеш с нас. Ще направим всичко вазможно да предложим индивидуално решение, съобразено със финансовото ти състояние в момента. 

Условия


При нас кандидатстваш бързо и лесно за бърз кредит:

  • Изцяло онлайн
  • Без такси
  • Без допълнителни гаранции
  • Без поръчители
  • Без обезпечения
  • Без електронен подпис

Имаш въпроси? Винаги можеш да ни пишеш на Facebook станицата ни. Ако искаш да научиш повече за онлайн кредитите, виж повече в блога ни.

Leave a Comment