fbpx

Кредит без трудов договор и без излишни въпроси

В днешно време възможностите за работа и доходи са различни. Много хора получават възнагражденията си без да имат трудов договор. Това обаче е пречка за теглене на кредит или рефинансиране на заем от банкови институции и често дори просрочие на малки суми води до влошаване на кредитна история.

Бързите кредити са добро решение при редица непредвидени ситуации

В търсене на гъвкави решения, много от компаниите за бързи кредити предлагат облекчени и по-либерални условия за заеми. Всеки независимо от финансовото му положение може да кандидатства за заем и да бъде одобрен без трудов договор или доказан месечен доход не е задължително условие.

Бързите кредити са добро решение при редица непредвидени ситуации – спешни ремонти, временна загуба на работа и др. БгКредит отпускат заеми на клиенти, които имат лоша кредитна история/лошо ЦКР/. Това дава възможност да се погасят забавени заеми и клиентът постепенно да изчисти досието си и да тегли нов кредит. 

Клиентите могат да си намалят лихвите, периода на изплащане или таксите

Тази процедура се нарича обединяване на кредити и се прави, за да се изплаща една единствена вноска, вместо няколко. По този начин клиентите могат да си намалят лихвите, периода на изплащане или таксите. На практика може по всяко време да преструктурирате заемите си и да изчистите кредитната си история.

С БгКредит може да управлявате разходите си по всяко време с най-бързата и удобна съвременна услуга за онлайн кредитиране. Кандидатствате лесно, бързо и удобно, изцяло онлайн – без електронен подпис и без излишни въпроси. 

Leave a Comment