fbpx

Как да избереш бърз онлайн заем

В началото на всяка нова година обикновено се опитваме за започнем „на чисто“. Особено по отношение на сметки или други плащания. Често обаче се случват различни ситуации, свързани с непредвидени разходи – неотложна покупка, ремонт, пътуване или друго. А след празници обикновено няма излишни ресурси. Време ли е да помислиш за бърз заем? Краткият отговор е Да, прочери как да избереш най-подходящия за теб бърз онлайн заем.

Преди да разгледаш какво се предлага на пазара, пресметни от какви средства имаш нужда в момента. Така ще определиш размера на заема. Много фирми предлагат варианти за първи кредит без лихва, но обикновено в тези случаи става въпрос за малки суми, които трябва да се върнат в сравнително кратък срок – обикновено до 30 дни или до заплата. Това наистина е краткосрочно решение и не е особено работещо, тъй като точно след месец ще си в същата ситуация.

Ако ти трябва по-голяма сума, най-добре е да се насочиш към кредит, който ще върнеш на вноски за по-дълъг период – 12 или повече месеца. Добре е да знаеш, че компаниите, които работят изцяло онлайн обикновено могат да предложат по-изгодни условия за бърз заем, тъй като имат по-малко разходи. Това е и една от причините БгКредит да се нареди сред най-бързо развиващите се фирми за онлайн микрокредитиране с клиенти от цялата страна.

За какво трябва да внимаваш, когато избираш онлайн заем?

  • Не е разумно да се доверяваш на кредитор, който иска да платиш предварителна такса, за да кандидатстваш за онлайн заем.
  • Същото важи и ако ти начисляват сума за разглеждане на искането за кредит.
  • Имай едно на ум, ако те убеждават да изтеглиш много по-голяма сума с обещания за по-добри условия. Вземи толкова, колкото можеш да върнеш за определен период от време.
  • В никакъв случай не предоставяй дебитна или кредитна карта за гаранция преди да кандидатстваш за бърз заем.
  • Добрите кредитори имат ясни и удобни за клиентите процедури и правила – кандидатстваш лесно и получаваш бърз отговор, независимо от кредитната ти история или размера на месечния ти доход.

Ако искаш да научиш още за бързи онлайн заеми, виж повече в нашия блог или пиши на Facebook станицата ни.

Leave a Comment