fbpx

Бърз кредит при инфлация

Бърз кредит от небанкова компания е сигурен източник на средства. Дори в момент на семейна криза. При необходимост от спешни решения, бързият достъп до средства е от особена важност. А това е възможно само при фирмите, специализирани в бързи кредити.

Бърз кредит при инфлация

Инфлацията и промените на пазара на труда оказват влияние на всички. Прогнозираното повишение на доходите на заплати и възнаграждения не се случва според очакванията. Все повече семейства се опитват да намерят баланс между приходи и разходи. Както и финансово спокойствие през трудните месеци. Банките не са особено щедри в този период, а и обикновено изискват трудов договор или обезпечение при отпускане на заем.


Кандидатства се лесно и удобно. Разглеждане на документи и одобрение се получава до броени минути. Парите по кредите – още същия ден. Нещо повече тези компании, каквато е и БгКредит, имат няколко кредитни продукта, които може да проучите и да решите кое предложение да изберете. По-ниските лихви и малките такси са само част от стимулите, които фирмите за бързи заеми до заплата могат да предложат при финансови затруднения или неотложни разходи.

Условия


За кандидатстване е необходима само валидна лична карта, не се изисква обезпечение или гаранти. Сами избирате каква сума и как да я получите, а връщате парите на равни месечни вноски с фиксиран лихвен процент за целия период на договора. Проверете възможностите за нов бърз кредит сега.

Leave a Comment