fbpx

Бързи заеми при лоша кредитна история

Всеки кредит е свързан с рискове. Вземането на бързи заеми не прави изключение. Кредитните институции имат изисквания към клиенти си, за да намалят вероятността от неизплащане на заеми.Но поради различни житейски ситуации, се случва хората да изпаднат във временна неплатежоспособност. Или, да забавят връщането на заема си.


Какво могат да направят клиентите, които нямат късмета да поддържат идеална кредитна история, но имат нужда от допълнителни средства? В този случай е практически невъзможно да се получат пари от банкова институция. Вариантът е да се търси финансиране от небанкова компания. Определено се пести време като се проучат условията за бърз заем при лоша кредитна история. Въпреки че броят на такива оферти със сигурност е по-ограничен, предложения има и те са не по-малко изгодни.


В момента е възможно да се вземе бърз заем, независимо от доходите или нарушена кредитна история Трябва да знаеш само къде, кога и как да го получиш при изгодни условия. С БгКредит всеки може да кандидаства за бърз заем, независимо от финансовото положение, трудов договор или доказан месечен доход.

Бързи заеми при лошо ЦКР


Понякога бърз заем от сигурна компания може да е единственото решение при непредвидени ситуации като спешни ремонти, временна загуба на работа и др. БгКредит отпуска заеми на клиенти, които имат лоша кредитна история/лошо ЦКР/. Това дава възможност да се погасят забавени заеми и клиентът постепенно да изчисти досието си. 

Важно предимство е опростената и лесна процедура за кандидатстване в БгКредит – изцяло онлайн, само с три стъпки и буквално за минути. Не на последно място е и изборът на период за връщане на заема. Клиентите сами избират сумата и срока за връщане на цялата сума. Преди да избереш откъде да вземеш заем, прецени дали условията те устройват. Важно е да можеш ли да спазваш сроковете за връщане. Забавянето на вноските води до начисляване на неустойки.

Ако искаш да научиш още за бързи онлайн заеми, виж повече в нашия блог или пиши на Facebook станицата ни.

Leave a Comment